Інгредієнти на 6 порцій: Основа середня цибулина 1 шт. стебло селери 1 шт. морква середня 2 шт. солодкий перець великий 1 шт. часник-3 зубчик мариновані перчики чилі халапеньо 30 грам мелена зіра 1 ч. л. порошок чілі 1/4 ч. л. курячий бульйон-1 літр концентроване молоко без цукру 400 грам кукурудза консервована 300 грам відварні курячі стегенця 2 шт. сіль за смаком лимон невеликий 1/2 шт.
Дрібно рубаємо цибулю, моркву і перець нарізаємо дрібними кубиками, селеру - скибочками упоперек. Дрібно рубаємо часник і чилі халапеньо. У каструлі розігріваємо 2 ст. л. рослинного масла. Кладемо цибулю і селеру, смажимо, помішуючи, 2-3 хвилини.Додаємо часник, зіру і чилі. Смажимо півхвилини. Додаємо перець і моркву, смажимо ще близько 3 хвилин.Вливаємо бульйон. Додаємо сольДоводим до кипіння і варимо на невеликому вогні до готовності моркви, близько 20 хвилин. Додаємо концентроване молоко, кукурудзу і курячу м'якоть без шкіри і кісток.Варимо ще 5 хвилин. Заправляємо лимонним соком і вимикаємо.



@темы: Кулінарія