Інгредієнти на 4 порції: Основа шматки філе лосося (сьомга, форель) (близько 180-200 г кожен) 4 шт. цукіні маленький 2-3 шт. середня цибулина 1 шт. лимон-1 шт. вершкове масло-60 грам сіль і перець за смаком пергамент

Цукіні нарізаємо на тонкі скибочки.

Тонко ріжемо цибулю

Пергамент нарізаємо на квадрати приблизно 25*25 див. На кожен шматок кладемо цукіні, цибуля, нарізане на маленькі шматочки вершкове масло і кілька скибочок лимона. Солимо.
Зверху кладемо рибу, теж солимо і перчимо за смаком.

Загинаємо вільну частину аркуша і загортаємо пергамент за принципом вареника.

Кладемо на деко і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин. Подаємо прямо в пергаменті, сервіруємо часточками лимона




@темы: Кулінарія