Для 4 порцій:



- 1 кг розсипчатої картоплі

- 1 цибулина

- 500 гр кислої капусти

- 1 блок мясного бульйону

- 125 гр мясистого бекону

- 100 гр молока

- 1 пакет з спеціальною копченою яловичою ковбаскою

1. Почистити і порізати цибулину, почитстити картоплю і порізати на шматочки. Вичавити з капусти розсіл і відділити одну від одної шматочки капусти розпушити її. Відділити одну стололву ложку кислої капусти, і варити решту разом з картоплею і кубиком бульйону

2. Ковбасу приготувати згідно інструкції на пакеті ( закипятити воду, зняти з вогню покласти в воду ковбаску, знявши тільки зовнішню упаковку) Підсмажити бекон, додати нарізану цибулю і смажити до прозорості. Підігріти молоко, а взяту раніше столову ложку кислої капусти нарізати мілко.

3. Відцідити картоплю і капусту додати молоко і потовкти. Додати сало, цибулю та перець, сіль за смаком. Змішати з подрібненою ложкою кисої капусти, покласти зверху підігріту ковбаску і подавати.


@темы: Кулінарія, Моя голландська кухня