#Цукерки #сухофрукти #корисніцукерки
ці рецепти не мої (кажу чесно :) )

Інжир 100гр., грецькі горіхи 100гр., ліщина /фундук/ 100гр., курага 100гр., фініки 100 гр., ізюм 50 гр., чорнослив 100 гр., сезам 50 гр., льон перемелений 50гр., насіння гарбуза 100гр., підсушені в духовці пластівці вівсяні -50 гр.,мед 100 гр. Все перемолоти в блендері, сформувати цукерки, на 10 хв.в морозилку, а далі зберігати в холодильнику. Вітамінна БОМБА )

#Трюфель #Трюфеля #Цукерочки #Цукерки
#Какао #Суміш_дитяча
Ділюсь з вами нереальним домашнім смаколиком..!))
Отже, записуйте: 1 скл.молока, 1 скл.цукру, 150 г вершкового масла, 5 ст л какао - все добре прогріти на плиті, постійно помішуючи дати покипіти хвилин 5-7, зняти з вогню, додати пачку сухої дитячої суміші, ретельно перемішати та дати добре охолонути. Далі робимо кульки, гарненько викачуємо в кокосовій стружці, кунжуті, можна в подрібнених вафлях, та в холодильник.
Смачного!)

Ингредиенты для приготовления шоколадных трюфелей:
• 1,5 стакана сахарного песка
• 0,5 стакана воды
• 100 г масла сливочного
• 5 столовых ложек какао (или кэроба)
• 400 г сухого молока
• 100 г грецкого ореха
Приготовление шоколадных трюфелей:
Сахарный песок залить водой и поставить на огонь. Довести до кипения и, помешивая, варить 2-3 минуты.
Снять с огня и растопить в горячем сиропе масло и кэроб (какао). Тщательно перемешать. Постепенно вмешать сухое молоко.
Добавить измельченные орехи. Вымесить массу и поставить на час в холодильник. Затем вылепить конфеты в форме грибных шляпок, обвалять в какао (кэробе) и подавать к кофе или чаю.

я пластівці 250 гр. сушу в духовці тоді перемелюю в комбайні.Сухофрукти нарізаю дрібно,горіхи підсушую і нарізаю .Потім даю ще насіння соняху,льону ,корицю.Тобі кип'ячу 80 гр молока 2ст.л какао 80гр масла як трохи вистигне 2ст.лмеду тоді все змішую і формую цукерки

Я всі сухофрукти дрібно порізала або ж здрібнила в блендері і додала густий мед і трошки вершкового масла.хто любить сто дві додає цукор або цукрові пудри.
Вимішала і даю застигнути на холодні.
Потім формуємо шарики і обвалюємо в кокосі,шоколаді чи макових зернятка.дуже смачно

а приготуйте панфорте! це моя любов на всі віки! будь-які горіхи - фундук, мигдаль, волоські, смачно дуже с кешью, можна додати насіння соняшника та гарбуза, якщо любите; мед, курага, інжир, фіники, чорнослив, можна родзинки, гарно додати цукати з гарбуза; цукор, трохи водички, трохи олії без запаху, іноді додаю трішки дрібнозернової вівсянки; кориця, ваніль, мускатний горіх, якщо любите, можна додати какао або розтоплений шоколад (на мою думку, то вже трохи занадто). змішуємо і підігріваємо воду, мед, цукор і олію. засипаємо туди крупно посічені горіхи і сухофрукти. додаємо спеції і вимішуємо то все гарненько. форму встелити папером для випікання, змастити маслом і нашу масу щільно втрамбувати туди. і в духовку десь хвилин на 30-45 (залежить від товщини смаколика), температура 170-180 градусів. дістали, дали вистигнути, порізали на шматочки, завернули в пергамент, склали в коробочку і в холодильник. дістаємо потрохи, смакуємо самі і пригощаємо близьких 😋

з сухофруктів: курага, чорнослив, родзинки темні, інжир все по 200 г, стакан горіхів. Все пропустити через мясорубку, додати цедру 1 го лимона і сік половини лимона, 3 ст.ложки меду. Все змішати і формуємо кульки завбільшки як горіх. Обкачуємо в кокосі, горіхах, какао і в холодильник. Можна в шоколаді але перед цим в морозилку на 1 год. Виходить багато. Пробуйте з половини порції. Смачного

Дівчата тут все калій , магній ,omega 3. Тепер конкретно: 300 гр мелених горіхів, 300 гр меду,по 150 гр мелених: кураги, інжиру, фініки, журавлини,ізюму і два цілих мелених лимони. Все перішати добре і зберігати в холодильнику, коли захотіли зробили кульки обмачали в кокос , або розтоплений шоколад. Смакота !!!

фініки розпарила у пароварці, далі перемелювала на м'ясорубці, додала пару ложок меленої кави, сформувала кульки та обваляла у кокосі або кунжуті за бажанням

МОРКВЯНІ ЕНЕРГОЦУКЕРКИ
0.5 склянки родзинок і 15 фініків залити окропом на 5 хвилин, помити, відцідити.
У чашу комбайну покласти 1 склянку горіхів (мигдаль, волоські), родзинки, фініки без кісточок. Збити до однорідної маси.
Додати 1 склянку тертої моркви, 1 склянку кокосової стружки, 1 чайну ложку кориці, щіпку солі і мускатного горіху. Збити ще 10-15 секунд.
З отриманої суміші сформувати 15-20 кульок.
Смачного!

цукерочки "БАУНТІ"! Як на мене, на смак нічим не відрізняються від оригіналу, лише вкриті чорним шоколадом замість молочного) Оскільки я готую солодощі правильного харчування, продукти нам потрібні обезжирені (хто на це не зважає, може, на жирність уваги не звертати).Отже , нам потрібно:
100г кокосової стружки;
30 г сухого обезжиреного молока;
3-4 ст.л рідкого молока (жирність до 1.5%);
1 ст.л меду;
100г чорного шоколаду.
Все, крім шоколаду, змішуємо. Маса виходить сухувата, але повинна ліпитись. Мокрими руками формуємо цукерки і ставимо на 15 хв в морозилку. За цей час розтоплюємо на водяній бані шоколад і поливаємо ним наші цукерочки. Знову відправляємо їх у холодильник до повного застигання. Зранку до кави - те, що треба! Смачного

ЦУКЕРКИ З ФІНІКАМИ І ШОКОЛАДОМ
На сухій пательні посмажити до золотистого кольору 2 столові ложки вівсяних пластівців і 2 столові ложки кокосової стружки.
У комбайн викласти вміст сковорідки і 200 г фініків, змолоти до однорідної маси. Додати до суміші 80 г розтопленого чорного шоколаду, перемішати.
Сформувати 9-10 кульок, обваляти в какао, покласти в холодильник на годинку.

СИРНО-КОКОСОВІ ЦУКЕРКИ
250 г сиру змішати з 120-150 г цукру, 5 г ванільного цукру, 75 г м’якого вершкового масла. Збити блендером до однорідної маси.Додати 200 г кокосової стружки.
Ретельно перемішати, сформувати невеличкі кульки, обваляти у 40-50 г кокосової стружки. Можна пригощатися)
Смачного!

Гранола батончики
Завжди стараюся тримати себе у формі, але від солодкого відмовитись важко. Гранола батончики приємна заміна цукеркам, інколи)
Цей рецепт склала з чотирьох різних, вийшло шикарно.
*що потрібно
- вівсянка ~2 склянки
- Дуже стиглий банан 1 шт. (Не бійтеся брати супер чорного, це самий солодкий і більшу свою частину крохмалу віддав шкірці)
- яблуко 1 шт.
- фініки 100 грам
- мед 2-3 ст.л (як кому смакує, я давала 2 ложки)
- родзинки/клюква/кунжут/ шоколадна крихта/ зернятка льону - на ваш вибір. У моїх батончиках 1 ст.л льону
- 1 склянка різних горішків
- 2 ст.л масла. Давала кокосове рафіноване
- кориця, дрібка солі
*Приготування
Спочатку робимо нашу основу. Збиваємо до кремового стану банан, яблуко (чистити не обов'язково), фініки. Додаємо мед/цукор, корицю, можна ваніль ще.
Переходимо до сухофруктів і горішків. Сухофрукти замочити в гарячій воді, горішки подрібніть (крупно). Вівсянку висипаємо в миску, додаємо просушені сухофрукти, горішки, льон, масло і заливаємо приготовленим фруктовим пюре.
Гарно вимішуємо, викладаємо на деко встелене пергаментом. Втрамбовуємо масу акуратним квадратиком (висота ~1 см) без тріщин по краях.
Випікати при температурі 160° 15-20 хв. Порізати на батончики ще гарячими.



@темы: Кулінарія