Дуже смачна курочка тандорі.
читать дальшеДо готової коробки курки тандорі потрібно добавити 300 грам курячого філе, 125 грам вершків, 400 грам китайськох овочевої суміші, 200 грам води 2- 3 ложки рослинної олії
Переклад рецепту на коробочці:
1. Змішати в мисці нарізане кубиками куряче філе з вмістом маленького мішечка та 2-3 столовими ложками олії, залишити маринуватися на 10 хвилин.
2. Приблизно 2 склянки води довести до кипіння, додати рис, помішати, довести знову до кипіння, варити на маленькому вогні 10-12 хвилин до готовності. Відцідити і залишити в каструлі ще на 8-10 хвилин. Перед подачею перемішати.
3. Обжарити в воці чи сковорідці на сильному вогні замариноване куряче філе без додавання жиру до готовності. Добавити суміш китайських овочів та обжарювати деякий час. Додати 200 мл. води та вміст великого пакету, добре перемішати, додати вершки. Продовжувати готувати ще 3 хвилини і зняти з вогню
@темы:
Кулінарія,
Моя голландська кухня