Сьогодні вага: 70.000
Меню:
9:00 - каша манна на воді - 320 ккал, чай з тостом 20 гр - 58 ккал та варенням - (100/300) - 20 гр - 60 ккал. Всього: 438
11:30 - абрикосове желе - 63 ккал
14:00 - суп пюре з курячих стегенець - 285 ккал
19 :00 - запіканка з домашнього сиру - 253
Всього: 1208 ккал
Каша манна на воді
Манка - (100/326) - 100 гр - 326 ккал
Вода - 300 гр
Мед - (100/325) - 28 гр - 91 ккал
Масло - (100/746) - 30 гр - 223, 8
Всього: 640 ккал (2 порції)
1 порція: 320 ккал
Воду довести до кипіння, додати цукор і, помішуючи, тонкою цівкою всипати манку. Продовжувати варіння при помішуванні. Коли каша загусне, зменшити вогонь і варити 10-15 хвилин при слабкому нагріванні. Перед подачею гарячу кашу викласти на тарілку, поклавши в неї шматочок масла.
Абрикосове желе
Банка абрикосового компоту -(100/60) 420 гр - 252 ккал
Вода -750 гр
4 проції
1 порція: 63 ккал
Закипятити воду, додати компот, додати підготовлений желатин, розлити в формочки
Суп пюре з курячих стегенець
Курячі стегенця - (100/163) - 421 - 686
мука - (100/352) - 50 -176
масло - (100/746) - 20 -146
яйце - 1 шт - 77
молоко - (100/46) - 125 - 57
Всього: 1142
1 порція - 285
Зварити курку, відокремити м'ясо від кісток, залишити трохи філе для гарніру, а інше м'ясо пропустити два-три рази через м'ясорубку і, додавши 2-3 столові ложки холодного бульйону, протерти крізь сито. Борошно підсмажити з двома столовими ложками масла, розвести чотирма склянками гарячого бульйону і проварити протягом 20-30 хвилин. Отриманий соус процідити, покласти в нього приготоване з курки пюре, перемішати і, якщо суп виходить дуже густий, розбавити гарячим бульйоном і довести до кипіння. Потім зняти з вогню, посолити, заправити вершковим маслом і яєчними жовтками, змішаними з молоком. Окремо подати грінки.
Тушені яблука та груші з корицею та медом
3 яблука - (100/50) - 271 - 135
3 груші - (100/42) - 320-134
мед (100/325) 116 - 377
кориця -(100/250) 16 - 40
ванілний цукор(100/395) 8 - 31
1 склянка води
сіль
Всього: 717 ккал
1 порція - 179 ккал
1. Чистимо груші і яблука, видаляємо серцевину, ріжемо на шматочки.
2. Кладемо фрукти в каструлю, наливаємо воду, кладемо спеції.
3. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і тушкуємо 5 хвилин.
Запіканка з домашнього сиру
Домашній сир - (100/92) - 500 - 460
манна крупа - (100/326) - 40 - 130
цукор - (100/392) - 40 - 156
яйце - 1 - 77
Масло - (100/746) - 20 - 140
сухарі паніровочні - (100/350) - 15 - 52
всього - 1015 ккал
1 порція - 253 ккал
Сир протерти, змішати з борошном або манною крупою, попередньо завареними у воді, додати цукровий пісок, яйця, сіль і все ретельно перемішати. Приготовлену масу викласти у змащену і подпыленную меленими сухарями ємність, розрівняти поверхню, і помістити в духовку запікатися на 20-30 хвилин.