Список улюблених страв:



основні страви



1. Курча капрезе - 11.04.2016 malyukka.diary.ru/?date=2016-04-11

2. Курка тандорі (напівфабрикат) - 19.04.2016

3. Стампот з кислою капустою - 25.04.2016

4. Гратен з білої риби та цибулі-порей - 28.04.2016 malyukka.diary.ru/?date=2016-04-28

5. Трубочки з сиром та ветчиною "Ліниві" - 29.04.2016 malyukka.diary.ru/?date=2016-04-29

6. Аспарагус - 30.04.2016

7. Яйця Бенедикт - 01.05.2016 - malyukka.diary.ru/?date=2016-05-1

8. Соус з ревеню до мяса - 24.06.2016 malyukka.diary.ru/?date=2016-06-24

9. Салат "Йоган" - malyukka.diary.ru/?date=2016-07-5

10. Німецький картопляний салат - malyukka.diary.ru/?date=2016-08-2

11. Цибуля-порей - malyukka.diary.ru/?date=2016-08-3

12. Салат з грушами і огірком - malyukka.diary.ru/?date=2016-08-12

13.Гречаники - malyukka.diary.ru/?date=2016-08-12

14. Сніданкова галета - malyukka.diary.ru/?date=2017-02-5

15. Вершковий суп з зеленого горошку. - malyukka.diary.ru/?date=2017-05-23

16. Лосось в пергаменті - malyukka.diary.ru/?date=2017-05-24

17. Гострий курячий суп - malyukka.diary.ru/?date=2017-05-27

18. Крем-суп з шампіньонів - malyukka.diary.ru/?date=2017-05-31

19. Відбивні з курячого філе в духовці з помідорами - malyukka.diary.ru/?date=2017-05-31

20. Морква з горіхами та цибулею - malyukka.diary.ru/?date=2017-05-31

21. Запіканка з картоплі, кабачків та помідорів - malyukka.diary.ru/?date=2017-07-23

22. Морський коктейль - malyukka.diary.ru/?date=2017-07-8

23. Гарбузовий суп-пюре - malyukka.diary.ru/?date=2017-08-6

24. Начинка з рису та яєць для млинців - malyukka.diary.ru/?date=2017-11-22

25. Картопля в горщику - malyukka.diary.ru/?date=2017-11-14

26. Мясо "Сюрприз" - malyukka.diary.ru/?date=2018-01-4

27. Салат "Осіння казка" malyukka.diary.ru/?date=2018-02-4

28. Тосканський лосось - malyukka.diary.ru/?date=2018-03-4
Консервація.

1 Варення з кабачків - malyukka.diary.ru/?date=2017-08-3

2 Варення з гарбуза - malyukka.diary.ru/?date=2017-08-5

3 Варення з огірків з мятою - malyukka.diary.ru/?date=2017-08-5

Музика для релаксації


www.youtube.com/watch?v=lxUBRDgq9eM - небесні квіти - 4 хв






Массаж:



Вязання:

1. Нормандський набір - malyukka.diary.ru/?date=2016-07-5

2. Техніка бріош - malyukka.diary.ru/?date=2016-07-5

Лікування:



URL
15:56 

.....а може знову почати життя з Флай Леді?
Вга 68.200

10:56 

:upset: чому я не худну.... як все дістало... 69.900...

11:05 

Позитив. Втратила за місяць - 1 кг 400 гр.
Негатив. Сьогодні щось пішло не так, вага - 69.800:nope: Перестала зважувати їжу і рахувати калоріях, пару раз добре поїла та їла цукерки і солодке.:-/

11:44 

Вага 69. 700. 400 грам мінус. Задовбалась рахувати калорії і шукати рецепти. Шлунок як і раніше, також "підпирає" печінку.

13:15 

Вчора не було часу писати та рахувати, але старалась придержуватись. З боку шлунку все так само. Значних покращень поки нема. Добре, що не гірше, все ж таки я вагу втрачаю.

Сьогодні вага: 70.000

Меню:


9:00 - каша манна на воді - 320 ккал, чай з тостом 20 гр - 58 ккал та варенням - (100/300) - 20 гр - 60 ккал. Всього: 438

11:30 - абрикосове желе - 63 ккал

14:00 - суп пюре з курячих стегенець - 285 ккал

16:30 - тушені яблука та груші з корицею та медом - 179 ккал

19 :00 - запіканка з домашнього сиру - 253

Всього: 1208 ккал


Каша манна на воді

Манка - (100/326) - 100 гр - 326 ккал
Вода - 300 гр
Мед - (100/325) - 28 гр - 91 ккал
Масло - (100/746) - 30 гр - 223, 8

Всього: 640 ккал (2 порції)

1 порція: 320 ккал

Воду довести до кипіння, додати цукор і, помішуючи, тонкою цівкою всипати манку. Продовжувати варіння при помішуванні. Коли каша загусне, зменшити вогонь і варити 10-15 хвилин при слабкому нагріванні. Перед подачею гарячу кашу викласти на тарілку, поклавши в неї шматочок масла.

Абрикосове желе

Банка абрикосового компоту -(100/60) 420 гр - 252 ккал
Вода -750 гр

4 проції

1 порція: 63 ккал

Закипятити воду, додати компот, додати підготовлений желатин, розлити в формочки

Суп пюре з курячих стегенець

Курячі стегенця - (100/163) - 421 - 686
мука - (100/352) - 50 -176
масло - (100/746) - 20 -146
яйце - 1 шт - 77
молоко - (100/46) - 125 - 57

Всього: 1142
1 порція - 285

Зварити курку, відокремити м'ясо від кісток, залишити трохи філе для гарніру, а інше м'ясо пропустити два-три рази через м'ясорубку і, додавши 2-3 столові ложки холодного бульйону, протерти крізь сито. Борошно підсмажити з двома столовими ложками масла, розвести чотирма склянками гарячого бульйону і проварити протягом 20-30 хвилин. Отриманий соус процідити, покласти в нього приготоване з курки пюре, перемішати і, якщо суп виходить дуже густий, розбавити гарячим бульйоном і довести до кипіння. Потім зняти з вогню, посолити, заправити вершковим маслом і яєчними жовтками, змішаними з молоком. Окремо подати грінки.

Тушені яблука та груші з корицею та медом

3 яблука - (100/50) - 271 - 135
3 груші - (100/42) - 320-134
мед (100/325) 116 - 377
кориця -(100/250) 16 - 40
ванілний цукор(100/395) 8 - 31
1 склянка води
сіль

Всього: 717 ккал
1 порція - 179 ккал

1. Чистимо груші і яблука, видаляємо серцевину, ріжемо на шматочки.
2. Кладемо фрукти в каструлю, наливаємо воду, кладемо спеції.
3. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і тушкуємо 5 хвилин.


Запіканка з домашнього сиру

Домашній сир - (100/92) - 500 - 460
манна крупа - (100/326) - 40 - 130
цукор - (100/392) - 40 - 156
яйце - 1 - 77
Масло - (100/746) - 20 - 140
сухарі паніровочні - (100/350) - 15 - 52
всього - 1015 ккал
1 порція - 253 ккал


Сир протерти, змішати з борошном або манною крупою, попередньо завареними у воді, додати цукровий пісок, яйця, сіль і все ретельно перемішати. Приготовлену масу викласти у змащену і подпыленную меленими сухарями ємність, розрівняти поверхню, і помістити в духовку запікатися на 20-30 хвилин.


23:15 

Одинадцятий день

Вага вранці була 70,000, приїхали гості, ну я не те що б їла що попало, але трохи нахваталась. На обід були каннелоні з рікоттою та шпинатом, і з домашнім сиром, під соусом бешамель, не рахувала скільки, але не багато, та ще на додачу картопельку запечену під сирно-майонезно-часниковим соусом зїла, дуже вже вона смачна. Пила багато зеленого чаю. Порахувати це все , не думаю, що можливо. Зараз почуваюсь так собі.

Зараз трошки дієтичних гастро-рецептів які нормально розраховані по калорійності.

Пероловий молочний слизистий суп

Перлова крупа - (100 г сухої крупи - 349ккал) 40 г - 140 ккал
Масло - (100 г - 746 ккал) - 20 г - 150 ккал
Молоко - (100 мл - 46ккал) - 150 мл - 69 ккал
Цукор - (100 гр - 398 ккал) - 1 ч.л. (3 гр) - 12 ккал
Яєчний жовток - 60 ккал

Загальнра колорійність: 431 ккал
1 порція: 215 ккал

В мене спеціально оброблена крупа, яку достатньо варити 25 хв, тому я заллю її 0, 6 л води, відварю до готовності, перебю в блендері, доведу знову до кипіння і заправлю перевареним молоком заправленим сирим жовтком, маслом та цукром.


Молочний кисіль

Молоко - (100 мл - 46ккал) 750 мл - 345 ккал
Цукор - (100 гр - 398 ккал) 1, 5 ст. л. - 20 гр - 79, 6 ккал
Крохмаль кукурудзяний - (100 гр - 355 ккал) 20 гр - 7,1 ккал
Ванільний цукор - (100 гр - 398 ккал) - 1 ч.л. (3 гр) - 12 ккал

Загальна калорійність: 443 ккал
1 порція 250 гр - 147 ккал

В одній склянці молока розводимо крохмал, дві склянки молока доводимо до кипіння. Вливаємо молоко розміщуючи тонким струменем. Після закипання варимо 4-5хв

Гречка варена

Сира гречка - 200 гр - (100 гр - 335 ккал) - 670 ккал
Олія - 1 ст ложкаї (100 мл - 828ккал) - 10 мл - 82 ккал
Масло - (100 г - 746 ккал) - 20 г - 150 ккал
Загальна калорійність: 902 ккал
1 порція:

Розігріваємо духовку до 180 градусів. Доводимо до кипіння 1, 5 склянки води, всипаємо гречку, соду на кінчику ножа, одну ложку олії, трохи солі. Ставимо в духовку, черз 30 хвилин дивимось, якщо викіпіла вода додаємо масло і залишаємо в виключеній духовці ще на пів години

Гречана каша з молоком перерета

Молоко - (100 мл - 46ккал) - 100 мл - 46ккал
Вода - 100 мл
Варена гречка (100 г - 110ккал) - 100 г - 110ккал


Загальна калорійність: 156 ккал
1 порція - 156 ккал

Меню на одинадцятий день

9:00 - Гречана каша з молоком - 156 ккал

11:30 - молочний кисіль - 250 гр - 147 ккал

14:00 - суп з кабачків та рису - 160 ккал. 250 гр

16:30 - компот абрикосовий - (100 гр - 60 ккал) - розведений водою 200 гр - 60 ккал

19 :00 - каннелоні з домашнім сиром під соусом бешамель - 250 гр - (100 гр - 106, 73 ккал) - 265 ккал

Всего: 878 ккал

... щось малувато вийшло....


01:00 

Десятий день

Вага 7.200

Вчора були в кіно. Для мене настав час їсти, я їла, діставала свої пакетики, шаруділа.... Люди звертали увагу, як же було неприємно.... Після кіно був фуршет, було багато смачних штучок, я нічого не їла, тільки спробувала корзиночки з тіста з авокадо і креветками, а потім зжерла штук шість шматків пахлави....

Сьогодні все було ніби нічого, але ввечері після шматка відварної яловичини почала відчувати шлунок, ось сиджу їм галетку і запивю теплим молоком... В роті кисло ніби оцту напилась.

Завтра приїдуть гості, так що не знаю як воно буде. Ну але ж план такий:


9:00 - тост з вареним яйцем 58 ккал + 75 ккал напій Галка з молоком - 150 г - 66 ккал - 199 ккал

11:30 - йогурт - 150 г - 200 ккал

14:00 - суп з кабачків та рису - 160 ккал. 250 гр
16:30 - панна кота 420 ккал
19 :00 - Рибні котлети на пару, картопля відварна.


00:18 

Восьмий день


Немає часу багато писати, але сьогодні все йшло не по-плану. Ввечері зїла більш ніж потрібно, також три карамельки (((
Знайшла дві нові страви для гастритників, одну сама придумала ))) соус, корисний і смачний! Пізніше напишу про це. Зараз - меню на завтра, не знаю як воно завтра буде, бо ми їдемо в кіно і мене не буде всю другу половину дня, треба прихватити з собою свою їжу. А ще ж робота!

Шлунок не болить, але є відчуття розпирання та кислоти. Почала боліти печінка, раптом.. Там камінці, це мені відомо. Не знаю, може прооперуватися? А так не хочеться.......

9:00 - вівсянка протерта на молоці - 200 г. - 204 ккал; мед - 17 г (столова ложка) - 55 ккал; кориця - 2 г - 5 ккал; молоко - 200 г - 124 ккал , Всього: 388 ккал

11:30 - йогурт (спробую зїсти магазинний) - 150 г - 200 ккал

14:00 - варені курячі ніжки - 200 г - 340 ккал, буряковий салат - 200 г - 100 ккал всього - 440 ккал, 2 фініки - 46 ккал

16:30 - грушево-манговий смузі - 100Х100 - 126 ккал + 67 ккал = 193

19 :30 - некруте яйце 77 ккал, шматочок сиру - 50 г - 206 ккал, чай з молоком - 45 ккал, всього: 328 ккал

Всього: 1595 ккал

Буду розраховувати свої рецепти по калорійності:

13:17 

Сьомий день

Невесело, що весь мій світ крутиться навколо плити.... В моему настрої починаються перші ознаки незадоволення та роздратування.

9:00 - омлет - 368 ккал, галета - 15 г - 62 ккал , чай з молоком 45 ккал

11:30 - желе - 200 г - 120 ккал

14:00 - тюфтельки - 200г - 320 ккал; з картоплею - 200 г - 154 ккал

16:30 - печене яблука 2 шт - 300г - 195 ккал

19 :30 - некруте яйце 77 ккал, шматочок сиру - 50 г - 206 ккал, чай з молоком - 45 ккал

Всього: ккал

Буду розраховувати свої рецепти по калорійності:

Омлет на водяній бані.

2 яйця - 150 ккал
80 мл молока - 70 ккал
масло вершкове 20 г - 148 ккал

Всього: 368 ккал


11:41 

Завтра - тиждень. За рекомендаціями сайту, втрата ваги не повинна перевищувати 600 г за тиждень і кожен прийом їжі повинен поміщатись в 250 грамову склянку. Моя вага сьогодні - 70.500, і їм я набагато більше склянки, по калоріях я бачу що не добираю кожен день (хоча мій підрахунок далекий від ідеального, та все ж...) Тим не менш я завжди сита і, шлунок все ще реагує, кислотою та деякими відчуттями.

21:52 

Шостий день

9:00 -гречка - 100 г - 130 ккал , молоко 200 - 91 ккал, мед - 17 г - 55 ккал - галета - 62 ккал - 338 ккал

11:30 - папайя + манго 100 + 100 г - 48+67 = 115 ккал

14:00 - овочевий суп - 200 г - 86 ккал, відварна риба 200 г - 200 ккал , галета - 62 ккал - 348 ккал

16:30 - желе з персиком - 200 г - 120 ккал

19 :30 - запіканка з домашнього сиру - 200 г - 394 ккал

Всього: 1215 ккал



13:44 

Пятий день та плани на шостий.

В результаті вчора ввечері ходили в мій улюблений ресторан, скільки я там зжерла не підлягає підрахунку, сьогодні вага 71.200. Отже майже на тому ж місці, закономірний і звичайний для мене результат. Продовжимо.

Зараз пробую приготувати їжу на сьогодні:

курка з цвітною капустою
тефтельки
гречка
вермішелька
печені яблучка


Вся в милі! Але встигла до роботи навіть желе приготувати! Дуже смачно! Зараз все швиденько збираю і на роботу!

З шлунком все майже на тому ж місці. Болів більш нема, але кислота, здуття - все присутнє.




11:42 

Пятий день


9:00 - некруто зварене яйце, 77 ккал, чай з молоком 45 ккал, 2 галети - 124 ккал

11:00 - желе из консервированного персика - 200г - 120 ккал

14:00 - вермішель фарфале - 100 г - 114 ккал; тефтелі - 200г - 320 ккал; компот з сухофруктов без сахара - 300 г - 180 ккал

16:30 - груша 100 г - 126 ккал

19 :30 - курка з морквою і брокколі тушена - 200 г - 170 ккал з гречкою 200 г - 260 ккал , чай.

Всього: 1456 ккал

Це фантастичне меню , тому що я завтра поїду готувати до дочки, а що вона придумає те і буду готувати.


11:05 

Користуватись тільки інформацією з інтернету часом небезпечно. Калорійність можна зустріти яку завгодно! Ось і тепер потрібро трохи корекції. Зручно, що зараз майже на всіх пакуваннях є калорійність.
Вага на сьогодні - 70.300, приємно дивуюсь, трохи швидко, але все ж приємно. Але все ще маю симптоми з боку шлунко -кишки )))


Третій день переходить в четвертий з незначними змінами


9:00 - рисова каша на воді - 250 г. - 361 ккал; молока - 200 г - 91 ккал; крекер - 15 г - 62 ккал анісовий чай без цукру Всього: 514 ккал

11:00 - печене яблуко 2 шт - 300г - 195 ккал

14:00 - суп курячий - 440 ккал

16:30 - груша 270 г - 130 ккал


Всього: 1379 ккал

21:54 

Четвертий день


Третій день переходить в четвертий з незначними змінами


9:00 - рисова каша на воді - 200 г. - 230 ккал; молока - 200 г - 91 ккал; крекер - 15 г - 62 ккал Всього: 387 ккал

11:00 - печене яблуко - 200г - 130 ккал

14:00 - вермішель фарфале - 100 г - 358 ккал; тефтелі - 200г - 320 ккал; компот з сухофруктов без сахара - 200 г - 120 ккал

16:30 - груша 100 г - 42 ккал

19 :30 - курка з морквою і брокколі тушена - 200 г - 170 ккал з гречкою 200 г - 600 ккал , чай.

Всього: 1279 ккал

Це фантастичне меню , тому що я завтра поїду готувати до дочки, а що вона придумає те і буду готувати.

12:46 

Другий день

Сьогодні встата в 8:00 щоб приготувати суп, та взяти його на роботу. Термос ще не купила, тому візму в баночці яку замотаю в щось тепленьке. Все не без перешкод - здається зламалась духовка, пекти яблука не можливо, а завтра ще гості....

Вівсянки було досить і вона була надзвичайно смачна з медом і корицею!

Меню на другий день:

9:00 - сир домашній - 200 г. - 180 ккал; мед - 17 г (столова ложка) - 55 ккал; крекер - 15 г - 62 ккал, анісовий чай Всього: 297 ккал

11:00 - папайя - 200г - 96 ккал

14:00 - вермішель фарфале - 100 г - 358 ккал; тефтелі - 200г - 320 ккал; компот з сухофруктов без сахара - 200 г - 120 ккал

16:30 - груша 100 г - 42 ккал

19 :30 - курка з морквою і брокколі тушена - 200 г - 170 ккал з гречкою 200 г - 600 ккал , чай.

Всього: 1990 ккал

Також купила папайю, ромашковий та анісовий чай!

13:48 

Тосканський лосось в вершково-часниковаму масляному соусі.

cafedelites.com/creamy-garlic-butter-tuscan-sal...



Creamy Garlic Butter Tuscan Salmon
Prep Time
5 mins
Cook Time
20 mins
Total Time
25 mins

Creamy Garlic Butter Tuscan Salmon (OR TROUT) is such an incredible recipe! Restaurant quality salmon in a beautiful creamy Tuscan sauce!

Course: Dinner
Cuisine: American
Servings: 4 serves
Calories: 582 kcal
Author: Karina
Report this ad
Ingredients
  • 4 salmon fillets, skin off (or Trout or any white fish)
  • Salt and pepper, to season
  • 2 teaspoons olive oil
  • 2 tablespoons butter
  • 6 cloves garlic, finely diced
  • 1 small yellow onion, diced
  • 1/3 cup dry white wine (OPTIONAL) -- (do not use a sweet white wine)
  • 5 ounces (150 g) jarred sun dried tomato strips in oil, drained of oil
  • 1 3/4 cups half and half *SEE NOTES
  • Salt and pepper, to taste
  • 3 cups baby spinach leaves
  • 1/2 cup fresh grated Parmesan cheese, (do not include for dairy free option)
  • 1 teaspoon cornstarch (cornflour) mixed with 1 tablespoons of water (optional)**
  • 1 tablespoon fresh parsley chopped
Instructions
  1. Heat the oil in a large skillet over medium-high heat. Season the salmon filets (or fish if using) on both sides with salt and pepper, and sear in the hot pan, flesh-side down first, for 5 minutes on each side, or until cooked to your liking. Once cooked, remove from the pan and set aside.

  2. Melt the butter in the remaining juices leftover in the pan. Add in the garlic and fry until fragrant (about one minute). Fry the onion in the butter. Pour in the white wine (if using), and allow to reduce down slightly. Add the sun dried tomatoes and fry for 1-2 minutes to release their flavours.

  3. Reduce heat to low heat, add the half and half (or heavy cream), and bring to a gentle simmer, while stirring occasionally. Season with salt and pepper to your taste.

  4. Add in the spinach leaves and allow to wilt in the sauce, and add in the parmesan cheese. Allow sauce to simmer for a further minute until cheese melts through the sauce. (For a thicker sauce, add the milk/cornstarch mixture to the centre of the pan, and continue to simmer while quickly stirring the mixture through until the sauce thickens.)
  5. Add the salmon back into the pan; sprinkle with the parsley, and spoon the sauce over each filet.

  6. Serve over pasta, rice or steamed veg.
Recipe Notes

*Half and half is an American product, made from equal parts light cream and milk. Feel free to use half light cream and half 2% milk (or full fat if not worried about calories and fat counts), in place of half and half.

Alternatively, use all light cream or heavy cream.

**For a gluten free option, find GLUTEN FREE Cornstarch where available

Nutrition Facts
Creamy Garlic Butter Tuscan Salmon
Amount Per Serving
Calories 582Calories from Fat 252
% Daily Value*
Total Fat 28g43%
Saturated Fat 11g55%
Cholesterol 136mg45%
Sodium 476mg20%
Potassium 2260mg65%
Total Carbohydrates 29g10%
Dietary Fiber 5g20%
Sugars 18g
Protein 48g96%
Vitamin A59.2%
Vitamin C33.3%
Calcium23.5%
Iron30.9%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.

20:18 

Салат "Осіння казка"

150г капусти
100 г моркви
100 г яблук
100 г цибулі порей
50 г селери
1/2 ст сметани

Капусту і селеру нашинкувати, моркву та яблука натерти на крупній терці, цибулю порізати, все зєднати і заправити сметаною.

@темы: Кулінарія

23:02 

lock Доступ к записи ограничен

Закрытая запись, не предназначенная для публичного просмотра

URL
19:44 

13/365

71.5

Проекти:

1. Шкарпетки гірчичні - випрати, сфотографувати.
2. Закінчити іграшки на ялинку
3. Почати синій кардиган
- викройка
4. Почати жовті шкарпетки.
5. Шапка для себе

Голландський:

ДУО - щодня
граматика - пятниця
читати книги - щодня
вибрати вправи для письма - вівторок
усне мовлення - неділя
слухати новини або дивитись мульти - четвер

Меню:

Сб.
Бурітос
Нд
День народження
Пн

Вт
Морський коктейль
Ср
Голубці
Чт
Картопля з сиром і часником

Кімната: Розібрати документи і альбоми

Флай-леді:



Моя кохана Малюкка...

главная