Записи по дате
16:39 

Морква з горіхами і цибулею

Інгредієнти:


30 гр. фундука

450 гр. моркви, переважно молодий, невеликого розміру

1 пучок зеленого цибулі

2 ч. л. листя чебрецю

2 ст. л. оливкової олії

Сіль і мелений перець

Масло волоського горіха


Приготування:


Духовку розігріти до 160 °C. Горіхи викласти на деко, запікати 8-10 хвилин, до золотистого кольору і появи аромату. Вийняти з духовки і відразу ж обернути чистим, сухим рушником. Температуру збільшити до 220 °C. Горіхи очистити від шкаралупи, викласти в поліетиленовий пакет. З допомогою качалки подрібнити горіхи, прокатати качалку кілька разів по горіхам.


Деко застелити пергаментом. Зняти з моркви шкірку, зрізати верхівку і підстава. Якщо морква середнього розміру, розрізати її навпіл і нарізати невеликими брусочками. Цибуля приправити сіллю і перцем, додати чебрець і оливкове масло і добре перемішати, або безпосередньо на деко або в окремій тарілці. Перекласти на деко.


Запікати в духовці протягом 20 до 30 хвилин, помішуючи кожні 10 хвилин. Цибулю може бути готовий вже через 10 хвилин — він повинен підрум'янитися і розм'якнути. Коли він буде готовий, зняти цибулю з дека і перекласти на тарілку. Потім додати до цибулі готову моркву. Посипати підсмаженими горіхами і полити маслом волоського горіха.


steaklovers.menu/food/8933



@темы: Кулінарія

16:36 

Відбивні з курячого філе в духовці з помідорами



Складові:

Філе грудки – 600 Грам
Сир – 100 Грам
Помідори – 2 Штук
Йогурт натуральний – 200 Грам
Зелень кропу – 25 Грам
Сіль – 1 За смаком
Перець – 1 За смаком

приготування:

1. Приготувати продукти.
2. Куряче філе розрізати уздовж, загорнути в плівку і відбити з двох сторін.
3. Сир натерти на тертці, помідори порізати кружальцями, зелень дрібно порізати.
4. Викласти відбивні на деко, посолити, поперчити, зверху покласти помідори, посипати зеленню.
5. Рівномірно полити йогуртом і посипати сиром.
6. Запікати в розігрітій духовці 15-20 хвилин при 180 градусах.

Смачного!

@темы: Кулінарія

14:29 

Крем-суп з шампіньонів

Крем-суп з шампиньонов

ИНГРЕДИЕНТОВ НА

3
ПОРЦІЇ
Основні
печериці свіжі
500 г
цибуля ріпчаста
1 шт.
вершкове масло
20 г
оливкова олія
2 ст. л.
овочевий бульйон
600 мл
петрушка зелень
1 пучок
сіль
за смаком
перець мелений суміш
за смаком
лимонний сік
за смаком
вершки
100 мл
мускатний горіх мелений
1 щепоткаРазогреть обидва види масла, спасерувати дрібно рубаний лук. Гриби очистити і довільно порізати.
До пассерованному цибулі додати печериці, тушкувати кілька хвилин, поки гриби зменшуватися в розмірі. Я додала жменю лісових грибів з заморозки.Додати рубану петрушку, влити бульйон і вершки, прогріти і зняти з вогню. Я дала супу трохи охолонути, заправила лимонним соком, посолила, поперчила і пробила заглибним блендером до консистенції супу-пюре. До речі, про консистенції: на ваш смак можете додати ще трохи бульйону і вершків, якщо вам здасться, що суп густоват (я так і зробила).Перед подачею прогеть суп і подавати з грінками, підсмаженими скибочками печериць, як у мене, або з чим завгодно.



@темы: Кулінарія

Моя кохана Малюкка...

главная